2018. szeptember 30., vasárnap

4 nap Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Zalakaros 2 felnőtt+2 gyerek részére - Jelenlegi ára: 99 400 Ft


4 nap/3 éj 2 fő + 2 gyermek részére 6 éves korig , korlátlan belépéssel a zárt folyosón megközelíthető 12. 000 m2-es Zalakarosi Gránit Fürdőbe, hétvégén is felár nélkül- Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa - Zalakaros
A 2017. júniusában nyitó Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa Hotel a híres Gránit Gyógyfürdő szomszédságában fekszik, ami a szállodából egy fedett, fűtött folyosón keresztül kényelmesen elérhető. Zalakaros Budapest irányából közvetlen lejutással megközelíthető az M7-es autópályáról. A városközpont, valamint a közeli Termáltó és Ökopart gyalogosan mindössze 5 percnyi távolságra van a szállodától.
A Park Inn by Radisson - mint márka - a fiatalos lendületet, frissességet képviseli, melyet a Zalakaros új, családbarát attrakciói tovább erősítenek. A hotel, a 4*-os minőségi követelményeknek megfelelő, 214 db 26 m2-es standard szobával és 24 db 46 m2-es családi szobával rendelkezik. Minden szoba pótágyazható. Kisgyermekek részére a babaágyat ingyen biztosítják. Mozgásukban korlátozott vendégek részére akadálymentesített szobákkal rendelkeznek.
A több mint 50 éves múltra visszatekintő Gránit Gyógyfürdő egy fedett, fűtött folyosóval biztosít közvetlen összeköttetést a szállodával. A modern, folyamatosan új fejlesztésekkel büszkélkedő fürdőkomplexum a teljes kikapcsolódás, szórakozás, pihenés és gyógyulás élményét kínálja, a csecsemőktől a nagyszülőkig minden korosztálynak.  A gyönyörű parki környezetben kiépített termálstrandon a gyógyvizes ülőmedencéktől kezdve egészen a hullámmedencéig, változatos funkciójú medencék biztosítják a család minden tagjának pihenését, a regenerálódást és az önfeledt vízi szórakozást. Nyaranta a Klub Oázis játszóházban egésznapos programkínálat szórakoztatja a kicsiket. Jöjjön és gyógyuljon, pihenjen Zalakaroson! Számos wellness, medical wellness és alakformáló szolgáltatás mellett sport, kulturális és szórakoztató programok várják.
 
Az utalvány tartalma :
4 nap/3 éjszaka szállás 2 felnőtt+ 2 gyermek részére 6 éves korig
Bőséges büféreggeli és büfévacsora magyaros és nemzetközi ételkínálattal
2 felnőtt+ 2 gyermek részére belépő a zárt folyosón megközelíthető 12. 000 m2-es Zalakarosi Gránit Fürdő gyermekbarát strandjára, illetve annak Wellness- és Gyógyfürdőjébe, fitnesz termébe: Strandfürdő, élményfürdő, gyógycentrum, Vízipók-Csodapók kültéri- és beltéri gyermekvilág, adrenalin csúszdapark (kivéve szauna)
Játszóház mindennap játékos és készségfejlesztő programokkal a fürdő épületében
Egyedileg szabályozható légkondícionált szobák
Törölköző, fürdőköpeny használata
Szélessávú és gyors vezeték nélküli internetkapcsolat
üdvözlőital, kávé-tea készitesi lehetőség a szobában
Az utalvány 1 évig érvényes kivéve Húsvét, július, augusztus, hivatalos ünnepek, 23. 12. -04. 01. A helyszinen IFÁ-t kell fizetni. Nincs hétvégi felár !
az utalvány német nyelven lesz kiállitva
kérésre 2, 4, 7 éjszakás utalványok
 
 
 
 
Kérem olvassa el az alábbiakat mielőtt leadja érvényes licitjét :
Az aukció a fent felsorolt szolgáltatásokat és adókat foglalja magába 2 személy részére.
Beváltható a szállodával történő előzetes egyeztetés alapján, kérésre foglalásban segítek.
Szabad helyekről a szálloda tud felvilágosítást adni.
A gyermekek elhelyezése és annak költsége a szálláshellyel való egyeztetést igényel.
Üdülési csekkel nem lehet fizetni, kizárólag banki átutalást vagy készpénzbefizetést tudok elfogadni.
Az utalvány átruházható, készpénzre nem váltható vissza.
Kérem vegye figyelembe, egyes szállodák szezonálisan tartanak nyitva és egyes szállodák utalványainál előfordulhat ideiglenes készlethiány
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Jelenlegi ára: 99 400 Ft
Az aukció vége: 2018-10-20 21:19 .