2018. szeptember 27., csütörtök

Furbo Dog, vezeték nélküli Ip kamera - Jelenlegi ára: 60 000 Ft


Fedezd fel az ingyenes Android és iOS Furbo alkalmazást telefonodon. Töltsön fel akár 30 kedvencét a kutyádnak és játssz vele bárhonnan.
HD Éjjellátó kamera: Figyelje, hogy a kedvence éppen mit csinál, ha nem otthon van. A 720p HD videó streaming, a 120 ° -os széles látószög és az éjjellátó látható, bármikor, éjjel-nappal a szobában.
Kétirányú kommunikáció: láthatod a kutyádat, és megnyugtatja magát, valamint te is őt. A Furbo beépített mikrofonnal és beépített hangszóróval rendelkezik, amely lehetővé teszi házi kedvenceinek, hogy beszéljenek és hallgassanak rád.
Bell-riasztás: Push-üzeneteket küld az okostelefonra, ha a kutya ugat, így valós időben megnyugtathatja. A Furbo intelligens érzékelőkkel rendelkezik, a ugatást egyszerűen érzékeli.
A Furbo használatához internetkapcsolat és erős WiFi jel szükséges. A kezelések méretétől és textúrájától függően több kezelhetõ is kiváltható.
Új termék, gyári csomagolásban, készleten van! Minden termékről számlát állítunk ki, valamint gyártói vagy bolti garanciát adunk hozzá! Elérhetőek vagyunk munkaidőben, hétfőtől-péntekig 9: 00-17: 00 között Kérhető előre utalás után csomagként vagy utánvéttel is A külföldről beszerzett termékekhez idegennyelvű használati utasítás tartozik! Üdvözlettel: Correct Shop Kft.

Jelenlegi ára: 60 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 15:27 .